Kukkapalvelut

Monipuolinen kukkakauppa palvelee Jyväskylässä

Yliopistonkadun Kukka- ja Hautaustoimisto Oy on perustamisesta lähtien palvellut asiakkaita monipuolisesti myös kukka-asioissa. Teemme kauniit kukkalaitteet siunaustilaisuuksiin, mutta yhtä lailla voit tilata meiltä taidokkaasti sidotut kukat esim. hääjuhlaan tai muihin juhlatilaisuuksiin. Kukat ilahduttavat myös ihan tavallisena arkena: poikkea hakemaan meiltä kaunis kimppu vaikka kotimatkalla. Palvelemme monipuolisesti kaikkia kukkien ystäviä.

Kauniit kukkasidonnat tilaustyönä

Kaikki kukkalaitteemme, sidonnat ja seppeleet syntyvät alan ammattilaisten käsissä. Kokenut ammattilainen osaa yhdistää vuodenajan tuoreet kukat asiakkaan toiveisiin. Olemme tarkkoja laadusta ja panostamme aina viimeistelyyn. Kukkatilauksia teemme paljon myös naapuripitäjiin Tikkakoskelle ja Uuraisiin ja tarvittaessa koko Suomeen, jos niin sovitaan.

Millaiset surukukat?

Teemme taidokkaat surusidonnat toiveidesi mukaan. Valitse mallikimpuista tai tilaa täysin uniikki.

Kukkia juhlaan tai arkeen

Teemme paljon surulaitteita, mutta palvelemme erittäin mielellämme myös muissa kukkatarpeissa: kukkia hääjuhlaan, syntymäpäiville, kastetilaisuuteen jne. Meiltä myös ihanat kimput omaa tai ystäväsi arkea sulostuttamaan.

Kukkavälityspalvelu

Tarjoamme kukkavälityspalvelun asiakkaillemme yhteistyössä Interfloran kanssa. Ota yhteyttä tai tule käymään, niin kerromme lisää.

Tukenasi läheisen kuoleman kohdatessa. Palvelemme Jyväskylän, Tikkakosken ja Uuraisten alueella ja myös koko Suomessa. Olet lämpimästi tervetullut meille.

Jyväskylän toimipiste

Tikkakosken toimipiste